ОУ "Христо Ботев"
Основно училище в село Кукорево

Заслужена награда от национален конкурс

     Учениците от училище “ Христо Ботев“ в село Кукорево с интерес участват както в учебния процес, така и в заниманията по интереси. С голямо желание рисуват, драматизират приказки, творят пресъздавайки предмети от живота на българския народ, изработват битови кукли, спортуват упражнявайки различни спортове и печелят престижни награди.

    С гордост споделяме поредната награда от участие в седмия национален конкурс с международно участие “България в картини и слово“ организирано от ЦПРЛ – Обединен детски комплекс град Търговище.

    В националния конкурс Мария Тодорова от пети клас, бе удостоена с медал и грамота за второ място в направление “Изобразително изкуство“ в трета възрастова група като участничка в групата на Общински център за изкуство и извънучилищна дейност “Тунджа“ ОЦИИД, с, Кабиле, обл. Ямбол.

    В присъствието на всички учащи се в родното кукоревско училище, своята награда Мария Тодорова, вече шести клас, получи от директора на училището госпожа Тинка Иванова. Учениците благодариха на своята съученичка с бурни ръкопляскания и пожелания за нови успехи и нови по-високи отличия.